Rosii umplute cu pasta de oua





Reteta rosii umplute cu pasta de oua
Ai nevoie de 4 rosii, 3-4 oua fierte, 1 lingurita cu varf de mustar, 1 lingura cu zeama de lamaie, 2 linguri cu smantana, 1 ceapa mijlocie, 50 grame unt, nucsoare, sare si piper

Mod de preparare:
1. Curata ouale si taie-le cat se poate de marunt. Intr-un castron, amesteca-le cu mustarul si untul.
2. Adauga treptat zeama de lamaie si smantana, ca la maioneza. Pune ceapa tocata cat mai fin si potriveste gustul de sare, piper si nucsoara.
3. Taie rosiile pe jumatate, indeparteaza cu grija o parte din pulpa si umple-le cu pasta de oua. Lasa-le la rece zece minute.
4. Daca vrei sa arate si mai apetisant decoreaza cu jumatati de ou fiert si putina verdeata.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google