Pizza cu spanac si feta
Ai nevoie de 300 grame spanac congelat, 150 grame branza feta, 50 grame mozzarella, 2 linguri cu sos de rosii. Pentru aluatȘ 2 cani cu faina, 100 grame unt sau margarina, 2 lingurite cu drojdie uscata, 1 cana cu iaurt, 2 linguri cu apa, sare
Intr-un castron mai mare, freaca untul bine. Adauga un praf de sare, faina amestecata cu drojdia si iaurtul subtiat cu apa. Framanta bine un aluat, apoi lasa-l la dospit.
Din aluat, intinde doua foi ovale, pe care le unesti intre ele cu un bastonas de aluat si le asezi intr-o tava unsa cu ulei. Pentru a obtine un fluture, adaugi doua antenute din aluat.
Unge cele doua parti cu sos de rosii si pune spanacul oparit separat, tocat si amestecat cu branza zdrobita. Rade mozzarella si lasa la cuptor 30 de minute.
Pe langa mozzarella, adauga 50 grame de branza gorgonzola. Pizza va capata un gust mai bun.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu