Zece tv program 10tv tine cu tine





Zecetv program
Zece Tv o televiziune care il are in prim plan pe Radu Moraru si RDS-RCS, compania care pe langa televiziunea generalista Zece TV mai detine si canalele de sport Digi Sport si Digi Sport 2. Pe site-ul www.zecetv.ro apar deocamdata informatii vagi de exemplu doar frecventele la care se poate receptiona canalul Zece tv. Abonatii RDS vor prinde programul Zece TV in locul canalului Vox. Sa speram ca in curand vom sti si noi ce urmeaza acum la Zece tv. 




4 comentarii:

Anonim spunea...

Chelului tichia de mărgăritar îi mai lipsea aşa că a mai apărut un post pe firmamentul pupincurismului băsist. Deci cu neobositul lingău Radu Moraru, înainte!

pensionara spunea...

am dorit sa urmaresc emisiunea de dimineata dar am ascultat-o doar , din cauza dizgratioasei prezentatoare pozitie sapect fizic totul privesc cu placere o aparitie frumoasa mai mult sau mai putin dezgolite ,dar nu ce am vazut astazi

Anonim spunea...

Rau este ca eu sunt abonat UPC si nu-l mai pot vedea pe "Nasul" .Acum au ramas numai mogulii sa se lafaie in voie. "Nasule" cand ai facut afacerea cu RDS la noi nu te-ai gandit? Degeaba faci, pe unde faci, emisiuni bune daca nu te putem vedea . Macar sa faci ceva sa te putem vedea pe net.

Anonim spunea...

ARE DREPTATE.ACUM LA POSTURILE TV SE LAFAE SI
SE INTREC IN MINCIUNI SI EXAGERARI ACELEASI PERSOANE CARE PARE CA SUNT ABONATE.PENTRU ECHILIBRARE SITUATIE APARETI PE NET NU PE YOU TUBE

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google