Narcisa Salbatica ultimul episod difuzat





Daca ai ratat ultimul episod difuzat din Narcisa Salbatica nu-i nimic pentru ca il poti gasi online pe site-ul oficial al telenovelei pe narcisasalbatica.a1.ro. Pe langa ultimele episoade mai gasesti informatii despre actorii tai preferati.




11 comentarii:

Anonim spunea...

i-mi place filmul

Anonim spunea...

anonim este bun filmul

Anonim spunea...

un film de milioane
'

Anonim spunea...

super film il urmaresc mereu dar ma apuca somnul as vrea sal vad de la episodul 1 pana la episodul de joia trecuta am filmul in sange parca il traiesc si eu la scoala pacat ca e in timpul scolii nu puteti sal puneti vinerea si sambata ca asa nu prea am voie sa ma uit prea mult ca am ore importante la scoala si nu ma lasa parintii sa ma uit asa ca va rog bagatil si vinerea si sambata pa!

Anonim spunea...

super film

florina elena spunea...

1 la 100000000 film ca asta celo mai frumos film

Anonim spunea...

urmaresc filmul de cand a anceput ,nu am pierdut nici un episod ,ami place foarte mult si al urmaresc cu sufletul la gura,desi nu mia placut cum sa terminat ,desi stiam ca asa se va termina,chiar urmaream fiecare detaliu ,va rod sami spuneti cand va ma fii si daca sa terminat seriaLUL ?
VA MULTUMESC

Anonim spunea...

Pacat ca sa terminat :((

Anonim spunea...

acest film e unul dintre cele mai frumoase si mai palpitante filme pe care leam vazut.nici mie nu mia placut cum sa terminat asa sper ca narcisa sa nu fi murit si sa fie fericity cu tudor!!

Anonim spunea...

super il urmaresc

Anonim spunea...

mi a placut filmu la nebunie... pacat ca sa terminat si nici macar nu am vazut ultimul ep . imi puteti sp voi unde il pot vedea ?

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google