Subventii agricultura 2011 - bovine, porcine si ovine pe apia.org.ro





Subventiile pentru agricultura 2011 vor avea de suferit pentru ca statul nu va mai cotiza la aceste subventii ca pana acum iar din anul 2011 agricultorii vor primii subventii agricultura numai de la Uniunea Europeana. Pentru a afla mai multe despre subventii agricultura 2011 pentru bovine, porcine si ovine intrati pe apia.org.ro.




6 comentarii:

Anonim spunea...

Organismele Europene trimit bani pentru oamenii cinstiti care vor sa si asigure hrana proprie fara sa viziteze zilnik marile magazine .Din nefericire infractorii sant lasati liberi sa mearga in occident fara sa figureze ca infractori (CAZIER ) in dosarele politiei romane .Producerea hranei prin mijloace proprii este solutia depasirii crizei in ciuda amplificarii prostitutiei si traficului ilicit de marfuri documente false sau marfuri de tip dumping si sau droguri grele si usoare .

Anonim spunea...

De ce nu se da pe litru de lapte si nu pe zone ( defavorizate )

Anonim spunea...

buna ziua ma numesc ioana viorica si am un pamint la tara 3ha in jud galati si este dat in asociatie in sat. cine ia subventia de la stat, daca pamantul este in arenda.??? va multumesc anticipat si va rog frumos nu ami ocoliti intrebarea astept rasp .
va multumesc

Anonim spunea...

subventia de la stat o ia persoana care lucreaza pamantul,d-voastra primiti arenda.

Anonim spunea...

HRISTOS A INVIAT HOTILOR POATE INVIATII SI VOI SI NU MAI DUCETII TARA DE RAPA BATJOCORA CE E UNDE AR INVIA BUNICUL CEASCA CU CEL CE AVEAM LOCURII DE MUNCA SI NU TREBUIA SA FIM PRINTRE STRAINII CU FACULTATE CACI IN ROM. NU GASESTII LOC DE MUNCA DECAT CU SPAGA DATII LOCURII DE MUNCA SCOATETII SUBVENTIILE PT AGRICULTURA EXPORTATII NATAGILOR BAGATI BANII IN ROM NU-I MAI SCOATETI INVESTITI IN AGRICULTURA CORECT NU DATI SUBVENTI PROST SI TARZIU DATI PT.MINTII NOI PT.AFACERII IN AGRICULTURA

Anonim spunea...

Cind se vor face platile la subventia pe anul 2010,in zonele defavorizate,dati-mi un raspuns concret pt.a sti si noi cum sa ne facem angajamentele de plata ,nu sa fim nevoiti aminti permanent?

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google