www.2012tehnicidesalvare.ro





Cand te gandesti la 2012 stii ce urmeaza: sfarsitul lumii. Ei bine site-ul www.2012tehnicidesalvare.ro initial s-ar fi vrut un site despre marea apocalipsa dar acum pe 2012tehnicidesalva.ro gasesti si alte articole, cum ar fi:
celebra reteta a licorii cu usturoi si alcool?
Ce va fi în 2012 ?
Detoxifierea periodica a organismului
Alte afectiuni ce pot fi tratate cu miraculosul USTUROI
Previziuni
Iti place sau nu, 2012 se apropie!
Retetele "laptelui vindecator"
Retetele celebrei vindecatoare Djuna Davitasvili
www.2012tehnicidesalvare.ro este promovat intens in emisiunea lui Tudor Barbu - Se intampla acum





2 comentarii:

Anonim spunea...

Va multumesc pentru emisiuni, fa felicit pentru curaj, va inteleg vocabularul fiindca noi cei cei multi am ajuns la paroxism. Saracii cumpara algocalmin findca nu au bani de doctor. Vaccinurile sunt o afacere banoasa ca si toate medicamentele, sunt mame care au crescut copii cu dizabilitati in urma vaccinurilor obligatorii. Copiii in urma emisiunilor dumneavoastra au inceput sa-i roage pe parinti sa nu le cumpere suc daca are euri.

Anonim spunea...

Apropo de vaccinuri, sa sti ca fara vaccinuri am fi avut si acum multe boli care au fost er5adicate prin vaccinare mai intereseazate,mai ales cele care ai afectau pe sugari si copii cel mai mult.Vaccinul si antibioticul au salvat milioane de vieti daca nu miliarde.Anainte sa vb mai documentativa si lasati teoria conspiratiei vrajeala in ele mai multe domeni,poate o fi ceva conspiratie din partea americanilor cum sa jefuiasca tari mici de baNI da doar atat.

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google