Carduri aurii de la Oriflame | Reduceri cu cardul auriu





Carduri aurii de la Oriflame | Reduceri cu cardul auriu
Fiecare consultant Oriflame poate folosi un singur Card Auriu, acesta trebuie pastrat pe intreaga perioada a celor 4 campanii in care_este valabil ( C16, C17 - 2010; C1, C2 - 2011)
Cardul auriu aduce reducere pentru toate produsele marcate ca atare in catalog, poate fi folosit pentru un numar nelimitat de comenzi in decursul unei campanii, dar fiecare produs beneficiaza de o singura reducere, o singura data pe campanie.
Exemplu oferit cu reduceri pana la 150 lei in fiecare catalog se refera la situatia in care se comanda o singura bucata din fiecare produs sau set de produse marcate cu "Pret Special doar cu Cardul Auriu"
Deci, cel mai important: intr-o campanie beneficiezi de reducere pentru o singura cantitate din fiecare produs marcat ca atare. daca ai doua comenzi separate intr-o campanie cu cate o cantitate din fiecare produs redus, in a doua comanda reducerea nu se mai aplica. daca ai doua comenzi, in prima cu 5 produse reduse, in a doua cu alte 6 produse reduse, dar difertite fata de primele, beneficiezi de reducere pt toate.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google