Horoscop Acvaria 2011





Urmatorul horoscop nu are nicio legatura cu horoscopul acvaria 2011 care il puteti gasi pe acvaria dar se aseamana un pic. Citeste aici horoscop acvaria 2011
Sa incepem cu zodia Varsator. Persoanele nascute in zodia Varsator vor avea partea de un inceput de an fericit care se concretizeaza cu o surpriza cu ocazia zilei de nastere din partea partenerulu de viata sau familiei. S-ar putea sa primiti ceva de valoare cum ar fi o masina sau electronice. In general anul 2011 nu va va schimba cu nimic din punct de vedere sentimental, veti fi aceeasi persoana iubitoare si sensibila.
Horoscop 2011 Pesti. Pestii vor o schimbare brusca in viata lor, o noua directie a viziunii lor despre viata. Doresc sa schimbe cu tot dinadinsul orice lucru din casa mai ales ca sunt si foarte superstitiosi. In viata de familie s-ar putea ca numarul membrilor din familie sa se mareasca. Aveti grija la serviciu pentru ca vin sefi noi cu pretentii mari.
Zodia Berbec care este prima zodie din cercul zodiacal denota faptul ca berbecii vor sa fie primii in orice activitate. Si e adevarat pentru ca se asteapta o promovare la serviciu. Dar veti sta subred cu sanatatea, incepeti anul cu miscare si un stil de viata sanatos printr-o alimentatie corecta, ceea ce v-a lipsit pana acum.
Horoscop Taur 2011. In 2011 nu mai trebuie sa suferiti, ati suferit destul din cauza nenumaratelor relatii pe care le-ati avut. Cu n partener potrivit s-ar putea sa va intalniti prin luna august. Nu dati cu piciorul unei astfel de sanse. O dorinta din trecut se va intampla cu siguranta la sfarsitul anului (exemplu: dobandirea permisului de conducere)
Gemeni. 2011 nu e un an deloc senzational. Greutatile vietii isi pun amprenta cand veti pierde ceva (bunuri sau chiar persoane iubite). O speranta va veni din partea autoritatilor care va vor da o veste buna (restituiri, retrocedari, castigarea unui proces etc). Invatati ca nu e bine sa fiti nervosi tot timpul.
Previziunile astrale pentru Rac 2011. Racii vor avea de munca anul asta, vor fi implicati in multe activitati (sociale, economice). Ar fi bine ca la vara sa plecati intr-un concediu lung pentru a va reintoarce cu chef de munca. Va veti deschide o noua afacere impreuna cu un partener de afaceri care va va aduce profit in scurt timp.
Horoscop Leu 2011. Persoanele nascute in zodia leului sunt confuze, au fost confuze in anul 2010 si vor fi in continuare pentru ca nu au o viziune corecta si practica. Se vor amagi cu iubiri desarte. Daca nu faceti o schimbare veti avea probleme si din punct de vedere financiar.
Horoscop Fecioara 2011. Nu mai tratati problemele cu nervi, asta e cheia succesului si rezolvarii oricarui conflict. S-ar putea ca la sfarsitul lui 2011 sa faceti pasul cel mare in relatie (mutarea impreuna, casatorie). Pe plan profesional veti avea de castigat pentru ca veti gasi un job bine platit.
Horoscop Balanta 2011. Sunteti o persoana generoasa iar generozitatea va rasplateste. Bucurii din partea prietenilor si familiei. Va veti simti cea mai implinita persoana din orice punct de vedere. Nu va neglijati parintii insa.
Horoscop Scorpion 2011. O predictie scurta pentru dumneavoastra este ca veti fi mult mai stapani pe sine si mai limpede in gandire. Renovarea casei e unul din proiectele dumneavoastra pe anul 2011 care va reusi, veti fi ajutat.
Previziuni astrale 2011 Sagetator. V-ati exclus dintr-un grup de "prieteni" care acum va vor raul. Incercati sa nu mai aveti contacte directe cu acestia. Sa aveti grija la locul de munca unde vor fi nenumarate piedici. S-ar putea ca acesti "prieteni" sa aiba legatura.
Horoscop Capricorn 2011. V-ati laudat de multe ori ca sunteti cel mai sanatos om dar o problema de sanatate relativ mica va va dea de gandit asupra stilului de viata. Sunteti un vitezoman dar stiti vorba aia "graba strica treaba". Fiti mai cumpatat.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google