Mesaje de la multi ani pentru tata si mama





mesaje de la multi ani pentru tata si mama, mesaje de aniversari pentru parinti, urari de la multi ani pt tata
Parintii sunt persoanele cele mai apropiate noua cand suntem copii, sunt prietenii nostrii cei mai buni la adolescenta si persoanele pe care le respectam cel mai mult cand suntem mari. Tu cum iti cinstesti mama si tata de ziua lor? Ce cadouri ii iei? Oare e suficient doar sa-i trimiti un sms de la multi ani tatalui si mamei tale, o felicitare sau cum am vazut la multe persoane: urari de la multi ani in statusul de la messenger. Cred ca mesaj online de la multi ani pe care parintii nu il vad, parintii nu stau pe mess cred. Un mesaj sincer de la multi ani zis si un cadou simbolic ii vor face fericiti. Aveti mai jos o colectie de mesaje de la multi ani, aniversari sau onomastice pentru mama si tatal tau.

Tata bun, mama iubita, azi e ziua potrivita sa va spun ce va doresc, sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate un an plin de sanatate, voie buna, trai usor, bucurie si mult spor.

La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

Ai fost mereu alaturi de mine, iti doresc multa sanatate, La multi ani, si ti-o zic in rime.

La multi ani, tata. Vreau sa-ti urez La multi ani si sa-ti spun ca nu esti singur. Daca ai nevoie de cineva, voi fi mereu langa tine.

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poat-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Un simplu La Multi Ani e tot ce iti doresc, in afara de sanatate, fericire si multi bani.

link




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google