Andreea Marin prietena lui Ion Tiriac





"Să spui că te numeri printre prietenii lui Ion Ţiriac  este o mare onoare. Speculaţiile ieftine făcute de oameni care nu sunt în stare să vadă decât ceea ce vor ei să creadă nu au nici o valoare pentru mine", spune Andreea Marin.
Citește mai departe...




4 comentarii:

Anonim spunea...

Banii su numai banii. Chestia cu "prietenia " intre o diva si un bosorog este de tot rasul !!!

Anonim spunea...

Poveste identica cu cea a cuplurilor Petre Roman - Chiftiruc, Lis-Oana, Ilie Nastase cu ultima achizitie etc... Ultimile 3 friptuiste s-au vandut mai ieftin si au reusit s-i duca pe batranii care se mai cred tineri,numai dupa ce au furat la greu si au avut de unde da euroi !! Andreea a cerut probabil prea mult,si n-a reusit s-a il "convinga " pe Tiriac ,acesta fiind regele zgarcitilor !!!

Anonim spunea...

Aceeasi poveste jalnica si tragi comica : Mare dragoste mare exact ca intre ovreiul libidinos Iri Columbeanu si cocostarcul de Bacau !!Cu cat decolteul e mai generos si snurul din cur mai subtire ,cu atat mai mare este pretul !! Vai de capul vostru bosorogi obsedati sexual.

Anonim spunea...

Pentru prietenia ratata cu mosnegul mapets Tiriac .Andreea Marin ar trebui sa seara daune banesti preum oligofrenul drogat Ion Ion Tiriac!!!

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google