Dermalin Baby - primul detergent de rufe pentru piele sensibila si alergii, pret





Ce sunt detergentii? 
Detergentii sunt produsi de sinteza, avand o structura asemanatoare cu cea a sapunurilor. De aceea ei sunt agenti de spalare si curatire, modificand tensiunea superficiala a apei de spalare. Se poate spune ca detergentii au o putere de spalare superioara sapunurilor.
Detergentii sunt substante cu care omul modern are contact cotidian. In compozitia detergentilor actuali se regasesc substante deseori incriminate in declansarea unor manifestari alergice sau iritative:
inalbitori optici care dau iluzia de alb, substante chimice ce duc la cresterea stralucirii hainelor, prin convertirea razelor UV in lumina. Nu aduc modificari in compozitia detergentilor, doar inseala ochiul. Pot dauna mediului inconjurator daca sunt aruncate, pot produce iritatii ale pielii la o expunere indelungata la soare si nu sunt biodegradabili. Multi sunt trecuti pe eticheta astfel incat consumatorul sa nu-i recunoasca dupa denumire.  
Pentru a scapa de aceste neplaceri ce ne subrezesc sanatatea, Dermalin Baby ne vine in ajutor. 
Ce este Dermalin si cat costa?
Este primul detergen de rufe pentru piele sensibila, alergii si probleme respiratorii, pe piata din Romania, lansat in noiembrie 2004. Este un detergent creat special pentru a curata bine hainele, avand o formula ce nu contine inalbitori optici (fluorescenti), LAS (un component intetic ce poate cauza iritatii ale pielii la contactul prelungit), naftati, surfactanti agresivi sau parfum (pot avea reactii adverse precum astm, alergii, iritatii, eczeme...). Formula sa a fost elaborata cu grija, in urma cercetarilor medicilor dermatologi si ale chimistilor. Acest detergent este potrivit atat pentru spalarea automata cat si manuala si este disponibil in variantele:
- 3 kg = 36 lei 
- 1 kg = 13 lei.
De ce sa folositi Dermalin?
Pentru ca:
- peste 4 milioane de romani sufera de alergii
- numarul de copii care sufera de dermatite alergice, iritative sau inflamatorii este in continua crestere
- mai mult de 1.400000 bolnavi de astm
- detergentii folositi in prezent sunt foarte puternici si populatia nu este adaptata pe deplin la aceste substante
- in procesul de spalare cu masini automate, timpul de limpezire este extrem de scurt si nu se poate elimina in totalitate detergentul folosit
- substantele ramase in tesaturile hainelor sunt deseori responsabile de declansarea unor manifestari alergice sau iritative.
Dermalin se adreseaza:
- parintilor de copii mici
- persoanelor care sufera de alergii
- persoanelor cu diverse probleme ale pielii (dermatite, eczeme, psoriazis, neurodermita)
- bolnavilor de astm
- persoanelor care vor sa isi protejeze pielea. 




4 comentarii:

Anonim spunea...

Dermalin nu se mai gaseste in farmacii de ceva timp din pacate, am fost astazi sa cumpar si exact astea au fost cuvintele farmacistei.

Anonim spunea...

As vrea sa stiu si eu va rog daca il mai pot gasii si unde mai exact?Multumesc frumos si astept un raspuns.O zi buna.

Testededragoste.net spunea...

Buna ziua! Daca nu mai gasiti in farmacii detergentul Dermalin Baby, incercati varianta bio a detergentului de spalat rufe si anume nucile de spalat. Pe internet puteti gasi informatii despre acest "detergent".
Nucile de sapun sunt produse 100% din ingrediente naturale, de origine vegetala, si provin din niste fructe ale unui arbor care creste in zone nepoluate la poalele muntilor Himalaya. Aceste nuci contin saponina – un detergent natural antibacterian. Este un detergent bio si economic, cu 1 kg de nuci se pot spala rufele unei singure persoane timp de 1 an de zile. Si in plus este hipoalergenic si protejeaza pielea sensibila a copiilor. Eu am achizitionat nuci de sapun BioHaus de pe www.life-care.ro. Sunt 100% biodegradabile, au putere mare de curatare, pentru orice tip de rufe chiar si matase sau lana, mentin prospetimea culorilor si nu contin aditivi chimici. O zi frumoasa va doresc!

Anonim spunea...

DERMALIN lichid se gaseste la farmacia Sensiblu.

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google