Câștigă un aparat foto DSLR cu Staropramen





Lumea se schimbă, iar acum tu ești fotograf oricând cu telefonul mobil. Vezi lumea printr-un strop de Staropramen și câștigă. 
Descoperă legenda săptămânii și tema pentru fotografie. Surprinde clipa într-o fotografie și trimite-o în concurs. Toate pozele care respectă temele săptămânale vor fi în galerie unde poți strânge voturi. 
Cheamă-ți prietenii să te voteze și câștigă. 
Încarcă poza în aplicația de pe facebook Clipe de legendă și pune-i filtru-l exclusiv "Strop de Staropramen", apoi dă-i share pentru a strânge voturi. Sau poți utiliza Instagram, urmărește profilul @Staropramen_Romania, descoperă tema și trimite o poză folosind hashtag-ul #clipedelegenda.
Juriul va alege cea mai originală și expresivă poză a campaniei, iar tu poți câștiga un aparat foto DSLR - Canon 100D. Cel mai ușor DSLR care transformă orice poză într-o imagine artistică. Ia-l cu tine oriunde, mergi și vei avea cele mai frumoase amintiri strânse clipă după clipă. 
Săptămânal: poza aleasă de juriu îți aduce o bicicletă cool. Așa o să zbori pe aripile unei biciclete Staropramen gara să prinzi la orice pas Clipe de Legendă. 
Primele 3 poze conform votului fanilor Staropramen primesc fiecare 1 bax Staropramen.  
Perioada campaniei: 13 iunie - 7 iulie 2013.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google