Concurs KFC - Fillet Bites






Potolește-ți pofta cu Fillet Bites și câștigă. Bucățile de piept de pui, taiate de mana si proaspat preparate dupa Reteta Originala a Colonelului cu cele 11 ingrediente secrete, Fillet Bites, sunt produse participante în cel mai nou concurs KFC. Participanții trebuie să achizitioneze cutii de 6 sau 9 bucati de Fillet Bites de la KFC, in perioada promotiei, sa descarce aplicatia pentru mobil “Bite to win”, in intervalul de concurs 28 mai 2013 – 18 iunie 2013 (Android si iOS) si sa o foloseasca in felul următor.
Scanează bucatile de fillet. Dupa scanare vor primi un mesaj prin care vei fi înștiințat dacă ai descoperit sau nu vreo forma. Pentru fiecare forma descoperita, primești puncte. O forma poate fi descoperita a doua oara, prin scanare bucății de fillet, doar dupa ce au fost utilizate punctele acumulate prin scanarea anterioara formei respective.
Participantul poate preschimba punctele acumulate in cadrul aplicatiei Bite to Win, in premii, in orice restaurant KFC. Pentru a preschimba punctele in premii, participantul trebuie sa isi aleaga premiul / premiile pe care le doreste, in limita numarului de puncte acumulate. Pentru preschimbare va trebui să mergi la casier și ii va arati ecranul telefonului, pe care va fi afisata aplicatia, premiile revendicate si codul primit pentru revendicarea premiului. Numărul de puncte:
o Pentru 10 puncte – 1 pahar cu Coca Cola de 0.3l
o Pentru 15 puncte – o portie medie de cartofi prajiti
o Pentru 20 puncte – 1 porumb fiert
o Pentru 25 puncte – o cutie cu 6 fillet bites
o 30 puncte – o sansa la tragerea la sorti pentru premiul ce consta intr-o tableta.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google