Cum porti corect imprimeurile in functie de silueta





Anul acesta imprimeurile sunt la putere fie ca e vorba despre dungi, flori, imprimeuri geometrice sau buline. Important este sa le asortati corect pentru a le evidentia frumusetea si pentru a iesi din banal, cu o tinuta simpla dar cu personalitate. Iata cum sa obtineti un look simplu si spectaculos cu ajutorul imprimeurilor:

1. Dungile
O rochie pe corp, cu dungi subtiri in alb si negru iti va subtia intotdeauna silueta. Daca esti slaba , opteaza pentru piesele vaporoase cu dungile oblice, mai late. Persoanele plinute sau cele cu solduri mari si picioare groase trebuie sa evite dungile in partea de jos a corpului, mai ales pe cele voluminoase si colorate.
2. Florile
Imprimeul floral mic se potriveste oricarei siluete. Daca vrei sa atragi atentia asupra unei parti a corpului, poarta un print floral mare si intens colorat, pe un fond alb.
3. Imprimeurile geometrice
Persoanele plinute trebuie sa aleaga printuri mici, cu contraste slabe intre culori si cu marginile putin evidentiate. E bine ca acestea sa nu aiba mai mult de doua culori si e de preferat sa fie neutre. Imprimeurile geometrice colorate ies foarte bine in evidenta cand sunt combinate cu piese uni in culori deschise.
4. Bulinele
Cele mari atrag atentia asupra partii pe care sunt purtate, asa ca alege-le cu grija. Bulinele mici se potrivesc persoanelor plinute, cu conditia sa nu fie purtate din cap pana in picioare. Asorteaza-le cu piese si accesorii uni, iar pentru un contrast placut, combina-le cu articole vestimentare in culori puternice.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google