Slim Ice - terapia prin gheață pentru slăbit





Telestar Shop vă prezintă un produs revoluționar destinat doamnelor și domnișoarelor care au probleme cu kilogramele în plus. Dacă rochiile nu vă mai încap sau fermoarele tind să se rupă din cauza colăceilor fiți atente la produsul Slim Ice. Spre deosebire de celelalte produse destinate slăbitului, Slim Ice e un sistem compus din 2 acțiuni. Gelul rece aplicat pe piele va penetra pielea și va accelera circulația cauzând arderea caloriilor.
 Al doilea produs, loțiunea pentru fermitate va completa acțiunea gelului rece. În 30 de minute Slim Ice va acționa asupra grăsimii nedorite. Slim ICE se poate folosi pe orice parte a corpului: mâini, abdomen, fese, coapse, șolduri, spate.

Din păcate nu am găsit destule informații despre Slim Ice ca să vă zic și ce ingrediente conține sau un mod de administrare ori contraindicații. Slim Ice este disponibil online pe pagina telestarshop.ro la prețul de 149 lei. Ce credeți, e o sumă de bani acceptabilă pentru un preț greu de plătit, scăderea în greutate, sau apelați la metodele tradiționale, eficiente dar vizibile pe termen lung cum ar fi alergatul și o dietă echilibrată?





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google