Horoscop saptamanal 28 mai - 3 iunie 2013





Nota dominanta a perioadei este suspiciunea. Se vor naste acuzatii care vor pune in lumina proasta pe toata lumea, dar indeosebi incercarea de a remedia raul. Ne vom regasi echilibrul doar daca ne va aminti cineva care ne erau de fapt intentiile cand am pornit la drum. Tocmai acest demers pozitiv ne scoate din zona disperarii si restabileste echilibrul.
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Acasa nu se intrevad probleme majore, poate doar unii Berbeci sa aiba ceva probleme cu cei mici, pe care Pluton ii cam sleieste de energie, fara consecinte grave insa. La serviciu, spiritul tau de competitie va fi ascutit. In cuplu preiei initiativa.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Mercur te ajuta sa comunici perfect cu parintii si cei mici, dar nu uita de rabdare si intelegere. La serviciu, veti fi plini de energie si dorinta de a le rezolva pe toate cat mai repede si bine. Atentie insa, graba te pricopseste cu o luxatie sau entorsa. Ai si noroc la bani.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Sensibilitatea fata de copii va fi mult crescuta. Acorda-le timp celor mici, pentru ca acum ii poti intelege si sfatui eficient. Profesional, Pluton iti pune bete in roate, dar vei izbandi daca nu dezarmezi si insisti. Asculta ce-ti spune partenerul/partenera de cuplu.
Rac (22 iunie - 22 iulie)
Responsabilitatile din familie ti se par grele, dar Mercur te ajuta sa treci cu bine peste acest moment daca vei reusi sa fii mai putin tolerabil. Reusesti pe toate planurile si profesional si acasa. Pluton te sustine, dar va trebui sa-ti dramuiesti si tu energia.
Leu (23  iulie - 22 august)
Prezenta soarelui in zona familiei iti asigura relatii armonioase cu toti cei dragi, chiar daca Pluton iti insufla nelinisti nefondate, care te vor face prea intransigent. Drept urmare, te confrunti cu o stare de epuizare energetica, pe care nu-i de dorit s-o ignori chiar deloc.
Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Vei fi deosebit de atent acasa dar si la serviciu. In plus, profesional, esti pe cai mari si vei sti exact ce sa faci si cu cine sa te aliezi ca sa-ti asiguri victoria. Aerul de invingator iti pune pe jar partenerul/partenera de cuplu, asa ca ai grija sa nu exagerezi.
Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ai parte de o complicitate perfecta cu cei mai in varsta din familie. In plus, acum vei profta de experienta lor indelungata si vei izbandi in ce ti-ai propus. Profesional, ti se concretizeaza asteptarile si ai relatii perfecte cu ceilalti. La fel, cu partenerul/partenera de viata.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Efervescenta maxima acasa: te intelegi perfect cu toti, chiar si cu parintii, cu care lucrurile au cam scartait in ultima vreme. La serviciu, ocoleste-i pe cei care te descurajeaza, aplica-ti initiativele si vei performa. Stelele anunta constrangeri financiare legate de casa.
Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)
Te intelegi perfect cu cei de acasa daca vei sti sa fii suficient de abil si sa nu-i stanjenesti in vreun fel. La serviciu, un moment de respiro in care poti visa la planuri noi. Financiar, traversezi o perioada tulbure. In cuplu, lupti sa scapi de monotonie.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Relatiile de acasa sunt de o perfectiune rara. Este avantajata punerea la punct a unor detalii practice legate de confortul cotidian. Profesional, sunt posibile oferte interesante si avantajoase, in fata carora ar fi bine sa nu stai pe ganduri. Iei decizii importante impreuna cu partenerul/partenera de cuplu.
Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
Acasa, atmosfera se anunta placuta, dar este indicat sa nu devii prea autoritar. Profesional, desi nimic nu castigi degeaba, vei avea doar reusite. Mare atentie la ce mananci pentru ca sunt posibile unele tulburari digestive sau chiar intoxicatii. Jupiter iti aduce in sfarsit bani!
Pesti (19 februarie - 20 martie)
Acasa lucrurile se deruleaza cum iti doresti si ai parte numai de bucurii. Profesional, va trebuie sa-ti aduni puterile ca sa treci peste obstacolul care se anunta. Luna te va imboldi sa cheltuiesti sub impulsul momentului, desi vei regreta mai tarziu.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google