Dispozitiv anti purici si capuse electronic pentru animalutul tau de companie





Se stie ca in acest an a aparut zvonul precum ca ar fi invazie de capuse, ba chiar si multe cazuri de muscaturi de capuse.
Capusele se pot raspandi cel mai usor de la animal la om. Deci trebuie mai intai sa avem grija sa ferim animalele noastre de companie de acesti paraziti si apoi ne facem si noua un bine. Puricii sunt niste paraziti de care poti scapa usor si fara urme dar piscaturile de capuse lasa urme grave atat la om cat si la animale. Chiar mi-a zis cineva cu o luna in urma, ca are un prieten caruia trebuie sa ii moara cainele pentru ca a fost muscat de o capusa, la un picnic la iarba verde. Inainte nu erau asa de periculoase dar in prezent acestea transmit boli grave precum Lyme care este supranumita si boala cu "1000 de fete".
Cum actioneaza acest dispozitiv cu ultrasunete?
Acest dispozitiv emite ultrasunete intolerabile pentru purici si capuse. Dispozitivul este sigur pentru pui, catele gestante, caini in varsta sau pisici. Este destinat celor ce doresc sa asigure animalului de companie o protectie de lunga durata, la un pret redus, fara reactii adverse, fara toxicitate, fara posibilitatea ca parazitii sa dezvolte rezistanta la ultrasunetele emise de dispozitiv. Odata pornit dispozitivul, acesta va functiona continuu, animalul dumneavoastra fiind protejat zi de zi.
 Un exemplu de astfel de dispozitiv cu ultrasunete se numeste Flea & Tick Controller, il gasiti la pretul de doar 75 lei pe www.zumzi.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google