Diafane de la Alevia 100 % organic, 72 lei





Alevia se straduieste sa ofere cumparatorilor ce este mai bun: suplimente nutritive, ceaiuri, vitamine, minerale, plante atent selectionate, si in special sunt accesibile pentru buzunarul fiecaruia. Nu exista o formula magica sau produse minune pentru a fi sanatos ci sunt doar cateva lucruri simple care te ajuta sa traiesti bine si asta se poate intampla doar cu vointa fiecaruia.
Alevia ofera pe piata celor care vor sa slabeasca sanatos, un produs 100 % organic numit Diafane.
Alevia sustine ca in orice femeie se ascunde o balerina si oricat de dificil ar fi cu Diafane Alevia poti reusi. Avand in vedere ca este un produs natural nu pierzi nimic, ai doar de castigat. Eu folosesc de la Alevia atat ceaiuri cat si multivitamine si minerale ce imi completeaza alimentatia zilnica. Pe langa alimentatia zilnica am nevoie si de un aport de suplimente deoarece nu le asimilez cat trebuie din mancare iar Alevia ma ajuta.
Ce contine?
- acai
- mangosteen
- hoodia
- L-carnitina
- guarana
- ceai verde.
Acest produs este o formula lichida organica, americana, eficienta datorandu-se prezentei celor 8 plante exotice renumite pentru efectele sale de exceptie in curele de slabire.
Cum actioneaza?
Acesta ofera senzatia de plin si satietate, detoxifica organismul si arde grasimile nedorite. Pe langa toate acestea te intareste cu vitamine si minerale esentiale organismului nostru.
Produsul are 946 ml si se gaseste atat in magazinele naturiste online cat si in plafare la pretul de 72 lei





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google