Produse pentru o piele ferma





Pentru o piele tanara, trebuie totusi sa investesti in produsele de fermitate, insa trebuie sa ai rabdare si, cel mai important, sa nu uiti de masaj. Cremele de corp cu efect tonifiant ce contin ingrediente precum cofeina, glycerol, vitaminele E si B5 sau extracte din plante devin mai eficiente prin masaj. Poti alege un produs dedicat redobandirii fermitatii pielii pe care sa il folosesti frecvent sau poti alterna mai multe produse din aceeasi gama.
Combinatia de ulei de masline cu uleiul de lamaie care diminueaza vascozitatea sangelui trateaza celulita, scazand totodata presiunea din venele varicoase. Se pare ca masajul masajul realizat dimineata energizeaza si actioneaza mult mai bine. Masajul se poate realiza pe tot corpul, insistand timp de cateva minute pe coapse, picioare, abdomen si brate. 
Cremele pe baza de aloe vera hranesc intensiv pielea, la fel si cele pe baza de floare de brusture, ce sutin colagenul in piele. Nu uita nici de miscare si nici de hidratare, atat de necesara pe timpul verii.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google