Fitomagra Libramed





Ne întoarcem într-o altă gaură neagră a internetului, produsele de slăbit. Într-o societate în care shaorma cu de toate apare la orice colț de stradă și televizorul e plin de anorexice e și normal să apară așa zisele produse minune de slăbit, cu efecte vizibile în 24 ore. 
Nu zic că toate produsele se găsesc în descrierea de mai sus dar oare, putem noi ca oameni, să facem o diferențiere clară și să privim în ansamblu? Produsele de slăbit nu sunt bune! Clar.
Îmi plac plafarele. Găsesc o sumedenie de suplimente pentru orice necaz de-al meu. Dar se găsesc și produse de slăbit. Astăzi am dat de Fitomagra Libramed, un supliment nutritiv pentru slăbit ce conține un complex de macromolecule polizaharidice brevetate numite Policaptil Gel Retart, arome de portocal, măr și lămâie.
Gata, ingredientele v-au dat gata. Mai nașpa e că în prospect, produsul de slăbit se poate lua și de copii de peste 12 ani. 

Fitomagra Libramed are prețul de 130 lei o cutie ce conține 138 capsule. Se poate comanda și de pe www.naturashop.ro. După descrierile producătorului, în 30 zile puteți slăbi 5 kg. 
Dacă ați reușit să slăbiți cu Fitomagra Libramed comentați și îmi voi da o tigaie în cap. 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google