Concurs "Scrie povestea Activia"






Activia iese din sfera concursurilor în care premiile sunt distribuite prin tragere la sorți și pune în evidența creativitatea, originalitatea și respectarea temei de concurs. În concursul "Scrie Povestea Activia" participanții vor trebui să descrie o poveste pe baza introducerii și deznodământului.
Intră în pagina de formular de pe www.activia.ro/concurs, citește începutul și sfârșitul poveștii și imaginează-ți restul. Fii creativă și descrie în cuvinte povestea Mihaelei. Dacă vrei să fie mai captivant, folosește-te de filmulețe, melodii sau poze, ale tale sau de pe net. Nu uita să lași datele tale. La sfârșitul campaniei, organizatorul va alege cea mai bună poveste și îl va răsplăti pe câștigător cu un Iphone 5.

Povestea sună în felul următor:

Era luni, Mihaela se trezea mai târziu decât de obicei, alarmată de un apel insistent. Era cineva care nu o sună de obicei așa devreme și părea important. "Alo, ce s-a întâmplat?"
Șase zile mai târziu, duminică, Mihaela se trezește la aceeași oră pe un vapor mare și e înconjurată de apă cât vede cu ochii.

Ce crezi că s-a întâmplat între timp?

Perioada campaniei: 29 martie - 5 aprilie 2013.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google