Ritual de înfrumusețare în weekend





Iata cateva etape pentru un ritual excelent de infrumusetare in weekend.
Fa o baie cu uleiuri
Adauga in apa cateva picaturi de ulei de masline, care vor hidrata intens pielea datorita deschdierii porilor. Completeaza festinul pielii cu uleiuri de baie sau toarna 2-3 picaturi de uleiuri esentiale (nnu exagera, pentru ca pot produce iritatii). Daca folosesti uleiuri, poti sa adaugi putina sare efervescenta, care va stimula relaxarea musculara si va revitaliza simturile. Ai grija ca apa sa nu depaseasca 37 grade Celsius.

Aplica o masca tratament
In timpul baii sau dupa aceea, cand porii tenului sunt deschisi si pielea e curata, aplica o masca hranitoare. Daca nu ai la indemana o masca, foloseste crema de zi - aplici un strat gros si lasi sa actioneze timp de 10 minute.

Mergi la sauna
Daca ai ocazia, fa o sedinta de sauna de 15 - 20 de minute. Transpiratia stimuleaza detoxificarea, intareste imunitatea, te scapa mai usor de celulele moarte, stimuleaza circulatia si oxigenarea celulelor, iar hidratarea ulterioasa este mai intensa. Imediat dupa sauna, bea apa si aplica pe piele un lapte de corp sau un unt hranitor.

Hraneste parul
Inainte de a te spala pe cap, aplica pe par un ulei special sau ulei de masline. Lasa-l sa actioneze o jumatate de ora si apoi spala parul in mod obisnuit.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google