Electroosmoza - tratament impotriva imbatranirii





Tratamentele antiimbatranire sunt interventii externe care au drept scop imbunatatirea aspectului si a sanatatii pielii prin activarea microcirculatiei si prin stimularea sistemelor de aparare a epidermei.
Electroosmoza este un tratament pentru revitalizarea cutanata care permite patrunderea in piele a celor mai variate principii active. Ea presupune folosirea unei aparaturi care foloseste curenti electrici de frecventa inalta pentru a produce campuri magnetice utile organismului. Aceasta activitate se desfasoara in doua moduri:
- direct, prin intermediul campului electromagnetic produs de curent ce poarta denumirea de darsonvalizarea
- indirect, favorizand patrunderea prin piele a oricarui principiu activ si poarta denumirea de electroosmoza.
Actiunea indirecta este de tip osmotic si permite patrunderea in piele a oricarui principiu activ (uleiuri esentiale, extracte embrionare, colagen), indiferent de ponderea sa, valenta electrica si de tipul produsului (gel, crema, solutie apoasa sau uleioasa). Aceasta interventie nu presupune injectii intramusculare sau intravenoase, este suficient de fapt, sa se dizolve principiul activ in putin gel, iar aceasta va fi intins pe zona care urmeaza sa fie tratata si apoi se trece pe deasupra curentul de inalta frecventa. Folosind mijloace terapeutice adecvate, se poate actiona asupra manifestarilor de imbatranire a pielii de pe fata si gat, fortificand epiderma fleasca si intinzand ridurile. 
Tratamentele sunt total inofensive, placute si de scurta durata (o sedinta nu dureaza mai mult de 7 minute). In plus aceasta metoda permite raspandirea medicamentului in zone care nu au nevoie de el.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google