Milioane de coduri înscrise pe www.ichoose.ro





Nebunia concursurilor de trimis codurile își are maximul în campaniile organizate de genul Ichoose.ro. In perioada 1 octombrie - 4 noiembrie 2012, www.ichoose.ro ti-a pregatit o calatorie prin destinatii din intreaga lume, cu experiente Smooth, Refreshed sau Amplified pentru fiecare.

Creeaza cat mai multe calatorii si poti castiga prin tragere la sorti, una din ele, la alegerea ta. Fiecare ruta incepe prin selectia unei destinatii finale a calatoriei tale, din cele 3 orase: Dubai, Tokyo sau Cape Town. Indiferent daca alegi Smooth, Refreshed sau Amplified, exploreaza pentru a-ti crea combinatia de experiente pe care o poti castiga.

Poti crea oricand o calatorie noua alegandu-ti una din destinatiile finale si poti initia oricate rute prin alegerea experientelor si introducerea numarului aferent de coduri. Fiecare cod reprezinta o sansa la marele premiu.
Crearea si completarea mai multor trasee ii ofera castigatorului posibilitatea de a alege traseul preferat de experiente si destinatii de care sa se bucure. Orice cod introdus pe site iti ofera posibilitatea de a-ti adauga o experienta intr-o calatorie si a acumula sanse pentru premiile saptamanale sau marele premiu. 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google