Castiga cu Perwoll Editie Limitata o excursie la Paris





Va doriti sa vizitati un loc de poveste alaturi de persoana iubita, atunci participati la campania "Perwoll Editie Limitata" si poate veti reusi sa mergeti in orasul indragostitilor, minunatul Paris unde veti descoperi numeroase localuri unde sa va petreceti o zi de neuitat. Concursul se desfasoara in perioada 1 octombrie - 31 octombrie 2012.
Cum participati?
- sa accesati pagina de concurs www.perwoll.ro/editielimitata 
- sa raspundeti corect la intrebarea adresata (se va adresa o singura intrebare)
- sa completati formularul cu datele personale: nume, prenume, adresa de e-mail, numar telefon
- sa validati inscrierea prin "click" pe butonul "Trimite si castiga"
- inscrisi in concurs, participantii care au un cont pe retelele de socializare Facebook sau Twitter, pot accesa optiunea "share" a concursului "Perwoll, Editie Limitata" afisat pe aceste retele, astfel incat vor avea o sansa in plus la tragerea la sorti. 
Ce castigati?
La finalul concursului, toti participantii care au urmat in mod corect pasii de mai sus vor fi inscrisi in tragerea la sorti pentru castigarea premiului concursului, ce va avea loc pe 2 noiembrie. Numele castigatorului si premiul acordat vor fi facute publice pe site-ul www.perwoll.ro, la data de 5 Noiembrie 2012.
Premiul consta in o excursie de weekend la Paris, Franta, pentru doua persoane, in valoare de 1700 euro.
Sejurul la Paris include cazare pentru doua nopti (vineri si sambata), in camera dubla, bilete de avion dus-intors (Bucuresti – Paris si retur), si poate fi programat in perioada ianuarie – martie 2013, de comun acord cu castigatorul.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google