Condamnata - serial slovac pe National TV





Diversitate, ce-mi mai place cuvântul ăsta. Un termen care aparent pentru televiziuni pare incredibil de greu de înțeles. Dar e de înțeles de îndată ce audiența bubuie cu serialele indiene. Nu că m-aș uita la Național TV dar o listă nesfârșită de seriale indiene ar plictisi pe oricine. S-a început timid cu 2 seriale coreene și acum e momentul pentru o premiera: primul serial slovac pe posturile românești. 
Subiectul e foarte interesat, de asta a fost și ales pentru difuzare. Din descrierea făcută pe nationaltv.ro mă gândesc la o poveste gen "Închisoarea îngerilor" (un film foarte bun, probabil cel mai bun film văzut) sau de ce nu, "Prison Break".
Acțiunea serialului are loc în închisoarea pentru femei unde Eva, personajul principal, ajunge în urma unui accident rutier în care aproape și-a ucis fiul, și in urma caruia, celălalt șofer implicat și-a pierdut viața. Eva conducea sub influența alcoolului, motiv pentru care nu a fost în stare să-i acorde primul ajutor victimei, iar acest lucru a atârnat greu la condamnarea ei.
Serialul Condamnata e de luni pana vineri de la ora 17:30.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google