Concurs Food Roulette, participa si castiga, 8 octombrie 2012 - 24 februarie 2013





Daca nu ati jucat la ruleta pana acum, cu ajutorul lui Food Roulette veti avea ocazia sa o faceti. Food Roulette lanseaza o noua provocare, un concurs prin care poti castiga daca esti destul de activ si acumulezi cat mai multe puncte. Este un concurs interesant, ce nu iti ia din timp prea mult si pe langa asta in fiecare zi veti descoperi o noua reteta. Veti avea ocazia sa experimentati mai multe tipuri de bucatarii pe care poate nu le-ati incercat pana acum, si chiar la voi acasa va puteti transforma propria bucatarie intr-una din ele. Concursul se desfasoara in perioada 8 octombrie 2012 - 24 februarie 2013.Pentru a participa la concurs trebuie sa:
- sa aveti cont de Facebook si sa accesati pagina de facebook la adresa www.facebook.com/food.roulette
- sa deveniti fan apasand butonul de “Like” 
- sa intrati in aplicatia "Food Roulette" si apoi sa dati “allow” aplicatiei
- prin intermediul aplicatiei de pe pagina de facebook, ce functioneaza ca un aparat de jocuri electronice cu 3 ingrediente, veti putea sa castigati intre 11 si 30 de puncte zilnic. Vor exista 60 de combinatii predefinite cu punctaje stabilite (cate 3 combinatii cu fiecare punctaj intre 11 si 30 de puncte).
- mai poti primi puncte suplimentare astfel:  
a) daca postezi un mesaj pe wall-ul tau prin intermediul aplicatiei (pe peretele paginii de facebook personale), pentru fiecare prieten care intra in aplicatie prin acel mesaj, castigi 10 puncte.
b) daca in ultimele 2 saptamani, ai adus cel putin 5 prieteni, zilnic, la folosirea aplicatiei primesti un bonus de 5 puncte ( veti primi o notificare atunci cand unul din prietenii vostri au accesat aplicatia prin intermediul mesaj-ului postat pe wall-ul vostru).
- punctajul tuturor participantilor va fi disponibil in sectiunea “Clasament” a aplicatiei  “Food Roulette”.
La sfarsitul fiecarei saptamani a Campaniei, va fi desemnat castigator participantul cu cel mai mare numar de puncte acumulat iar la sfarsitul fiecarei saptamani, punctajele participantilor vor fi resetate, toti vor incepe de la zero.
Premiile constau in:
- 20  premii in valoare de 200 Ron fiecare, pe care castigatorii le pot utiliza pentru a lua masa la un restaurant cu specific Mexican, Chinezesc sau Arabesc, stabilit de comun acord cu organizatorul si cu acceptul restaurantului.
-  se va acorda cate un premiu pentru fiecare saptamana a Campaniei, participantilor cu cel mai mare numar de puncte acumulat in fiecare saptamana din perioada 8 octombrie 2012 – 24 februarie 2013 (in cazul in care nu exista restaurant cu specific Mexican, Chinezesc sau Arabesc in apropierea resedintei castigatorului, el poate utiliza premiul intr-un restaurant cu un alt specific).
Mult succes!






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google