Cum sa ai picioare fine





Dupa ce piciorul s-a gasit confortul in cizme si ghete largi, protejat de sosete, un pantof, chiar si cel mai comod, ii face viata un calvar. Transforma produsele de ingrijre intr-un aliat, iar confortul va fi rasplatit.
Crezi ca bataturile sunt inevitabile cand vine momentul sa sari in pantofi? Plasturii reprezinta o solutie, mai ales daca ii alegi pe cei transparenti, care devin invizibili imediat dupa aplicare si nu se dezlipesc cand ti-e lumea mai draga. E bine sa ai mereu in geanta 2-3 bucati. In plus, adopta un ritual de ingrijire de la care sa nu te abati si foloseste produse de calitate.
Un masaj cu crema sau ulei in fiecare seara va fi un balsam pentru muschii tensionati si va tonifica pielea. Hranirea acesteia va avea un dublu efect: catifelare si marirea rezistentei.
Daca purtatul pantofilor forteaza talpa, iar aparitia bataturilor este aproape inevitabila, mai ales sub degete si pe sub calcaie, crema abraziva face minuni cand o folosesti de cateva ori pe saptamana. Fa-ti un obicei si maseaza-ti picioarele cu acest tip de crema dimineata la dus, cat de des poti, iar picioarele tale vor deveni din ce in ce mai fine.
O data pe saptamana, rasfata-ti picioarele cu o baie in care ai adaugat lotiuni cu lavanda. Aceasta calmeaza iritatiile si rosaturile, elimina bacteriile, improspateaza si readuce starea de confort.
Dupa cum stii deja, cel mai bun tratament este preventia. Pernutele din silicon iti vor proteja talpile de bataturi, iar batonul antibataturi va crea pe piele o pelicula care va impiedica frecarea si aparitia rosaturilor si basicilor.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google