Alimente care topesc grasimea (top 9)





Mananci si slabesti? Da, e un adevar demonstrat stiintific. Cu urmatoarele alimente poti slabi.
1. Burger integral cu muschi de vita
Facut din muschi de vita la gratar si chifla integrala, acest burger iti ofera proteine si fibre pentru o digestie rapida si o stare de satietate de durata.
2. Unt de arahide
Este cremos, hranitor si o sursa optima de magneziu - minerale care stimuleaza celulele pentru a metaboliza mai rapid hrana si a o transforma in energie.
3. Branza
Acidul linoleic conjugat din lactate iti ajuta corpul sa arda grasimile. Alege o branza mai cremoasa si putin mai grasa pentru a te satura - plus ca sortimentele cremoase sunt cele mai delicioase.
4. Oua


Vitamina B12 din galbenus are darul de a te ajuta sa arzi mai repede grasimile. Plus ca ouale contin proteine, asa ca te vei simti satula mai mult timp
5. Ceai verde
O ceasca de ceai abunda de catechine - antioxidanti despre care numeroase studii sustin ca diminueaza din tesutul adipos. Plus, teina isi aduce si ea aportul la accelerarea ratei metabolice.
6. O muratura de dimensiuni medii are 7 calorii - vei consuma multa energie digerand aceasta leguma sarat-acra atat de iamii.
7. Avocado
O minune verde care contine grasimi bune si L-carnitina, un aminoacid care te ajuta sa elimini apa si sa slabesti mai rapid.
8. Iaurt
Sortimentele low-fat si cele obisnuite contin probiotice, bacterii care micsoreaza numarul de celule de grasime din corpul tau.
9. Quinoa
Pentru ca digestia acestei cereale dureaza mult, corpul tau va fi solicitat, asa ca o sa foloseasca multa energie. Rezultatul? Vei slabi.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google