casting.a1.ro





Antena 1 pregateste in sezonul 2012 - 2013 emisiuni noi de divertisment. Cu talent sau fara, sub forma de concurs sau cu vedete, emisiunile postului Antena 1 au nevoie de participanti. In zilele astea s-a dat un anunt cum ca se cauta copii cu abilitati speciale. Inscrierile se fac pe casting.a1.ro. Sa aiba vreo legatura cu un titlu care circula pe internet: Negru Demasca? Dan Negru are sigur legatura dar specificul emisiunii nu se pupa cu talentul copiilor. Intrand pe www.casting.a1.ro vad si alte anunturi: Esti foarte istet si cu o cultura genarala foarte bine pusa la punct?




2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,

Am un baietel de 7 ani care este f priceput la grafitti.Incerc din rasputeri sa gasesc pe cineva care sa-l evalueze sau sa-l modeleze pentru ca tot timpul deseneaza si are o alta viziune asupra cifrelor si literelor.Cred ca o sa devina arhitect sau cava asemanator.CREDETI CA POATE PARTICIPA LA CASTING?ASDORI SA-SI DEZVOLTE ACEASTA PASIUNE?
Sunt CORINA PREDA TEL 0722712792,E-MAILpreda.corina-if@ansvsa.ro,

Anonim spunea...

Buna Ziua , am un copil " baiat " in varsta de 4 ani ,impliniti pe 17 Aprilie 2012 si doresc sa il scot pe sticla pentru faptul ca are talent , fizionomia il ajuta foarte multe , are calitati actoricesti , ii place sa pozeze si mereu sa fie in centrul atentiei prin caraterul sau ce pot face sa il aduc la casting antena 1 ??
astept un raspuns pe adresa de e-mail matoscampina@yahoo.com daca doriti sa vedeti primele poze cu el aveti acest link : http://www.newmediacasting.ro/viewprofil.php?id=10622 Va multumesc si astept raspunsul d-voastra oricand zi sau noapte .

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google