Sandvis din file de rechin





Reteta sendvis din file de rechin
Ingrediente: 4 fileuri de rechin, 300 grame amestec de fructe de mare, 1 ceapa, 4-5 catei de usturoi, 1 lingura cu pasta de tomate, ulei de masline, rozmarin, sare.

Unge fileurile de rechin cu putin ulei si prajeste-le intr-o tigaie. Separat, incinge doua linguri cu ulei si caleste ceapa tocata fin si usturoiul taiat feliute. Adauga fructele de mare, amesteca usor si stropeste din cand in cand cu apa calduta.
La final, adauga pasta de tomate si amesteca usor. Lasa sa dea intr-un clocot, doua, potriveste gustul de sare si aromatizeaza cu rozmarin. Intre doua felii de rechin, pune amestecul de fructe de mare si serveste imediat.

Sugestie: indeparteaza pielea rechinului. E folositoare cand il prepari dar e cam amaruie.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google