Plante de apartament care vindeca





Unele plante de apartament sunt apreciate nu doar pentru frumusetea ornamentala, ci si pentru virtutile lor terapeutice. Pe langa roll de purificator al aerului din icnaperi, ne aduc o stare de relaxare. Un colt verde in locuinta ne vindeca trupul si ajuta creativitatea,
Aloe vera
Are nevoie de lumina din abundenta si apa foarte putina. Aloe vera face minuni in afectiunile pielii: rani minore, iritatii, umflaturi, arsuri, zgarieturi, acnee. Mai mult, curata aerul de subtantele emanate de vopsele sau detergenti.

Cactulul
Trebuie udat doar cand pamantul este uscat - o data la doua saptamani, primavara si toamna. Daca il ingrijesti corect, absoarbe gazele nocive. Atrage si undele electromagnetice degajate de calculator sau televizor

Azaleea
Prefera locurile racoroase, nu-i place expunerea la lumina directa si trebuie udata abundent. Se considera ca azaleea este un bun purificator al erului, fiind eficienta in eliminarea amoniacului, care se gaseste in toti degresatii si produsele de curatare folositi la intretinerea casei.

Iasomnia
Iubeste lumina indirecta., temperatura moderata si are nevoie de umiditate. Este o planta pretentioasa, care necesita multa atentie. Se spune ca purifica aerul, face sa dispara tensiunile din casa si eminia animozitatile.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google