www.heineken.com/ro/limitededition (campania de coduri Heineken)





Recompune imaginea corecta a dozei de Heineken, aducând cu drag & drop eticheta, orașul și anul corespunzătoare peste doza din dreapta după ce te-ai înregistrat sau logat pe www.heineken.com/ro/limitededition.
Dacă nu reușești să refaci imaginea în timpul alocat, mai poți încerca o data, validând un nou cod. La această campanie participă produsele Six Pack Special Doza 0.5 L ce au un loz răzuibil în interiorul pachetului. Acesta va avea următorul mesaj "Răzuiește și validează codul pe www.heineken.com/ro/".
Așadar campania "Heineken Limited Edition" se desfășoară în perioada 1 decembrie 2012 - 15 ianuarie 2013 și presupune introducerea codurilor pe adresa de mai sus. Ulterior participantul va trebui sa acceseze aplicația joc și să recompună imaginea uneia dintre dozele din 6 pack-ul special doze 0.5L.

În funcție de timpul în care recompui doza, câștigi premiul corespunzător: un set cu sticle de colecție din aluminiu Heineken Limited Edition pentru cei care recompun doza în cel mai scurt interval de timp, o șapcă vintage Heineken pentru participanții care recompun doza într-un interval mai mare de timp.
Premiile nu sunt nelimitate, sunt disponibile 1500 seturi de sticle de colecție și 2500 șepci. Premiile vor fi expediate prin curier, în maxim 6 săptămâni de la data încheierii concursului.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google