Mesaje de ANUL NOU 2013 | Revelionul 2013 în SMS-uri, mesaje și urări





Ca să fiți sigur că rudele, prietenii, șefii voștri primesc mesajele la timp în seara de Revelion, urmați următorii pași. Cercetați orice sursă de inspirație pentru a crea mesaje haioase, personalizate pentru destinatar. Puteți crea chiar dumneavoastră mesaje de ANUL NOU 2013 cu care să vă lăudați cu ajutorul site-ului de făcut rime rimeaza.org. 
Asta a fost pasul cel mai greu. Al doilea pas este să vă asigurați că planul tarifar sau creditul vă permite să transmiteți zeci sau chiar sute de mesaje. 
Din experiența anilor trecuți, mesajele trimite după miezul nopții de Revelion ajungeau cu întârziere sau chiar nu mai ajungeau deloc. SMS-urile ar trebui programate. Și în nici un caz nu le trimiteți la ora 00. E bine să fie 23:59 sau chiar mai devreme. 
Și acum o sursă de inspirație pentru mesajele de Anul Nou 2013.

Anul nou, o bucurie

Viata toată să vă fie!
Bani, mașină, fericire,
Sănătate și iubire.
Nu-i de-ajuns să le dorești,
Țipă, luptă, dă din coate,
Așa le obții pe toate!

Dumnezeu sa va calauzeasca pasii spre infaptuirea de lucruri mari si bune Fie ca anul 2013 sa ne deschida portile cu multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi. La multi ani!

Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine,
In anul care vine.

Va doresc de 2013 ori cate 12 luni de succes, 52 de saptamani de realizari, 365 de zile reusite, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute inspirate. La Multi Ani!

Fie ca anul care incepe sa-ti astearna in cale poteca neteda si luminoasa catre succes. Iti doresc un an 2013 plin de realizari!

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2013 asa cum ni-l dorim!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2013!

In contul tau 2013, la Banca "Viata" am depus 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii. La Multi Ani!

Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2013! In speranta unui an mai bun, va trimit un strop de incredere si fericire !

Așteptăm și din partea dumneavoastră mesajele voastre pentru cei dragi în seara de ANUL NOU 2013.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google