Otetul de mere, de mare ajutor





Desi multi nu suporta mirosul sau gustul afla ca vindeca multe afectiuni si pe langa gustul ce il da salatelor ne ajuta in mod util atat intern cat si extern. Inainte de a folosi otet de mere totusi trebuie sa il eviti daca ai ulcer, gastrita sau reflux gastro-esofagian.
La ce ne ajuta?
In primul rand ajuta la slabit, fara nici un efort poti pierde in jur de 500 g pe luna, ajuta la arderea grasimilor si faciliteaza digestia. Se bea de 3 ori pe zi, timp de 3 luni, cate 200 ml de apa calduta cu o lingurita de otet de mere. 
Trateaza acneea, omoara bacteriile, absoarbe excesul de sebum si echilibreaza ph-ul pielii. Se face un amestec din 75 ml de apa cu 25 ml de otet si se aplica comprese locale pe zonele afectate de 3 ori pe zi.
Pentru a trata constipatia se bea o data pe zi timp de 4 zile, o lingurita de otet de mere in 200 ml de apa cu o lingurita de miere de albine.
Pentru scaderea colesterolului se bea inainte de masa timp de 3 luni, cate 200 ml de apa calduta cu o lingurita de otet de mere si o lingurita de miere de albine.
Impotriva hipertensiunii arteriale se bea de 2 ori pe zi, timp de 5 luni, cate 200 ml de apa cu 2 lingurite de otet de mere si o lingurita de miere de albine.
Pentru ati elibera caile respiratorii fa o infuzie la care sa adaugi 2 linguri de otet de mere.
Pentru a trata bronsita si ameliora tusea se face o gargara dintr-un amestec format din o lingurita de otet de mere la care se adauga o lingurita de miere de albine.
Pentru a vindeca infectiile respiratorii se bea de 3 ori pe zi, 250 ml de apa cu o lingurita de otet de mere cu o lingurita de otet de miere de albine.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google