Concurs Kanal D "La mare cautare" 3 iulie - 12 august 2012





Kanal D ne incanta vara cu un nou concurs ce se desfasoara pe pagina de  facebook https://www.facebook.com/KanalDRomania, in perioada 3 iulie - 12 august 2012. Cine e la mare sau vrea sa se duca sa nu uite de acest concurs ce vine cu premii surpriza...
Ce trebuie sa faci pentru a participa?
Trebuie sa dai like paginii de facebook mentionata mai sus, sa accesezi aplicatia "La mare cautare" apoi trebuie sa uploadezi o fotografie cu tine care sa dovedeasca prezenta ta pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia. Te poti inscrie cu mai multe poze dar poti castiga doar cu o singura poza. Dupa verificare daca poza respecta regulamentul va fi postata in aplicatie, si aici o pot vedea toti prietenii tai si nu numai.
Sunt desemnate castigatoare toate pozele care vor fi afisate in aplicatia "La mare cautare". 
Castigatorii trebuie sa se prezinte personal pentru a face dovada prezentei la cortul Kanal D din Mamaia pentru a-si putea ridica premiile surpriza ce se vor da pe loc.
Mergi la mare, te distrezi dar si cu premii te alegi...Pe plaja Kanal D Summer studio te asteapta multe premii, surprize, multa distractie si tot aici te poti inscrie si la Roata norocului.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google