Concurs Heineken 2012 de trimis coduri pe www.heineken.com/ro/music





Cu Heineken iti poti implini visul de a trai o experienta VIP la unele dintre cele mai misto festivaluri din lume plus mii de premii garantate. Cele 9 castigatori vor pleca in destinatii muzicale cum ar fi: Sundance Dubai, SWU Music and Arst Festival Sao Paulo si Sensation Taiwan. Locatii exotice care pot fi vazute daca participi la concursul Heineken care se desfasoara in perioada 1 iulie - 31 august 2012. Inscrierea in promotie se realizeaza daca inscrii codul promotional de sub inelul dozei Heineken pe www.heineken.com/ro/music.
Intai trebuie sa iti creezi un cont de utilizator Passport pe site-ul mentionat mai sus si apoi sa iti construiesti amprenta muzicala.
Nu stiu exact despre ce e vorba ca nu am nici un cod sa il introduc pe site, de fapt nu am vazut produsele promotionale prin magazine. 



Extras din regulamentul de pe www.heineken.com/ro/music:
- pentru a putea obtine 1 (un) premiu constand in 1 (o) pereche de casti audio inscriptionate „Heineken” un participant trebuie sa introduca in sectiunea „Premii garantate” 4 (patru) coduri promotionale valide.
- pentru a putea obtine 1 (un) premiu constand 1 (o) mini-boxa inscriptionata „Heineken” un participant trebuie sa introduca in sectiunea „Premii garantate” 8 (opt) coduri promotionale valide. - - pentru a putea obtine 1 (un) premiu constand 1 (o) geanta laptop inscriptionata „Heineken” un participant trebuie sa introduca in sectiunea „Premii garantate” 16 (saisprezece) coduri promotionale valide.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google