Reteta tocanita usturoiata
Ingrediente:
- 350 grame carne de porc mai slaba;
- 1 fir de praz;
- 1 ceapa;
- 2 morcovi;
- 2 ardei grasi;
- 6 catei de usturoi;
- 1 dovlecel;
- 1 cescuta cu vin alb;
- 1 cescuta cu sos de rosii;
- sare, ulei de masline
Taie ceapa marunt si rpazul rondele si inabusa-l in ulei de masline. Adauga carnea de porc taiata cubulete si un praf de sare. Stinge cu putina apa si vin si lasa sa fiarba.
Cand carnea e bine patrunsa, adauga restul legumelor, taiate in bucati potrivite. Toarna putina apa calda si lasa sa dea in cateva clocote.
Adauga sosul de rosii si usturoiul zdrobit si lasa la cuptor pana ce sosul capata consistenta.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu