Ce sa porti daca ai bratele plinute





Foarte multe femei isi doresc, intr-un moment al vietii, sa-si ascunda bratele, fie ca acestea sunt mai plinute, fie ca din pricina varstei sau a lipsei de exercitiu, pielea nu mai este atat de ferma. Cel mai important lucru nu este doar sa ascunzi zone de care esti nemultumita ci sa accentuezi acea parte a corpului cu care vei distrage atentia. Iata 4 piese care nu trebuie sa lipseasca, daca ai aceasta problema:

1. Maneci tip fluture
Acest model de maneca ascunde in special partea de sus a bratelor si lasa la vedere incheieturile mai subtiri. Delicatetea lor va adauga feminitate aspectului. In schimb, evita manecile bufante sau cu burete pe umar si bretele foarte subtiri.
2. Maneci trei sferturi
Daca nu-s mulate si lasa bratul liber, aceste maneci sunt potrivite, insa sa nu existe detalii aplicate deasupra cotului, fiindca acestea dau volum bratului. Trebuie sa eviti nasturii, funditele, florile si alte benzi cusute sau aplicate pe maneca. Daca iti doresti foarte mult sa porti o bluza sau o rochie fara maneci, alege un model cu bretele late sau cu o maneca scurta, a carei lungime sa se opreasca acolo unde bratul tau este cel mai subtire.
3. Bratarile late si cele suprapuse sunt de evitat pentru mainile plinute. Alege bratari foarte fine de aur, argint sau chiar din ata colorata, care sunt la moda. Nu ar trebui sa porti nici prea multe inele, pentru ca si acestea incarca optic mainile.
4. Camasi cu maneca lunga si chimonouri
Manecile lungi, care acopera intreg bratul sunt si ele potrivite atat timp cat camasa nu este prea stramta pe corp. Opteaza mai degraba pentru materiale fluide, nu pentru unele prea dure. De asemenea, in zilele mai relaxate, e potrivit sa alegi bluze chimono sau rochii petrecute, cu maneci trei sferturi.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google