Beyonce dezvaluie dieta cu care a slabit 25 kg dupa nastere





Beyonce si-a recapatat rapid silueta dupa nastere, insa acum ii pare rau ca s-a supus la un asemenea chin. Cantareata a luat 25 de kilograme in timpul sarcinii, pe care le-a dat jos cu multa miscare si renuntand la mancarurile sale preferate.
"Nu am avut mult timp la dispozitie ca sa slabesc, pentru ca numai la 3 luni de la nastere aveam programat un concert. Lucru pe care n-o sa-l mai fac niciodata", a spus Beyonce pentru revista Shape. Beyonce a marturisit ca depune mult efort pentru a se mentine in forma. "Nu sunt o persoana slaba de la natura. Muncesc din greu ca sa ma mentin in forma", a spus artista. Vedeta a reusit sa slabeasca cu ajutorul dansului, care s-a dovedit un exercitiu cardio extrem de eficient. Insa 80% din grasimea acumulata in timpul sarcinii a eliminat-o prin dieta.
Beyonce a trebuit sa renunte si la mancarea sa preferata - pastele. Dieta sa a fost bazata pe foarte putine calorii, nu s-a atins de carne rosie, a mancat mult peste si a inlocuit orezul si pastele cu quinoa. Beyonce a dezvaluit ca la micul-dejun mananca cel mai adesea omleta din albusuri de ou, un smoothie vegetal sau cereale integrale cu lapte degresat. Iar la cina mananca multe legume cu peste, iar in timpul zilei bea multa apa. Insa Duminca e ziua in care mananca orice vrea dupa bunul ei plac, de obicei pizza.
Dupa cum putem observa a urmat un regim tipic, cat de cat echilibrat, sanatos, calorii putine, multa miscare si o zi de rasfat pentru a nu renunta definitiv la pofte, ca apoi sa acumuleze frustrari. Si cum toti suntem diferiti, nu putem urma regimul altcuiva, regimul alimentar trebuie construit in functie de fiecare persoana  si in functiie de propriile pofte. Astfel slabim sanatos, frumos, usor si nu vom simti o mare greutate ori slabiciune. Insa putem sa urmarim tiparul dietei, cam ce contine, si ce am putea inlocui in functie de gusturi. Desi toti apreciaza dieta Dukan, reusesc sa dea jos kilogramele in plus, nu zic ca nu este o dieta functionala doar ca nu e buna pentru rinichi. Si in plus trebuie sa existe un oarecare echilibru. O alimentatie cat mai variata va oferi elementele nutritive necesare organismului si este bine sa tinem seama ca 60-70% din caloriile totale din alimentatia noastra trebuie sa provina din glucide (carbohidrati), 20-30% din caloriile totale din alimentatia noastra trebuie sa provina din grasimi iar 10-12% din caloriile totale din alimentatia noastra trebuie sa provina din alimente bogate in proteine. Si de aici veti intelege cam pe ce trebuie sa se bazeze in mare parte alimentatia voastra.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google