Soluții eficiente împotriva mucegaiului și umidității de la Ceresit





M-am trezit cam greu, iarna fiind pe sfârșite dar mucegaiul a fost o pată neagră din acest frumos anotimp. Am constatat că nu e suficient o izolație bună și o temperatură constantă ci e nevoie și de eliminarea umidității. Soluțiile împotriva mucegaiului și umidității de la Ceresit sunt de ceva pe piață dar am aflat de abia azi dimineață văzând reclama la televizor.
Ceresit are un site, www.stopumiditatii.ro, unde găsiți mai multe informații despre efectele negative ale umidității și mucegaiului. 
Gama de produse "Stop umidității":
  • Ceresit Stop mucagaiului - soluție de curățare și eliminare a petelor de mucegai. Distruge mucegaiul, ciupercile, bacteriile și acționează preventiv împotriva acestora. Se poate utiliza oriunde apare mucegaiul. Preț 21 lei
  • Ceresit Stop umidității - absorbant de umiditate și de miros pentru spații de maxim 50 m3. Absorbantul de umiditate și de miros Ceresit funcționează pe baza tabletei PowerTab 2 în 1 cu rol dublu: absoarbe umiditatea din aer și în același timp reduce mirosurile neplăcute. Preț 35 lei.
  • Ceresit Stop umidității - absorbant de umiditate și de miros pentru spații de maxim 25 m3. Preț 
  • Ceresit Stop umidității săculeți parfumați - mini absorbant de umiditate parfumat. Preț 14 lei/bucată.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google