Gfx8 preț și păreri și o trecere subtilă peste domeniul masei musculare





Atingem o coardă sensibilă a persoanelor care doresc să crească în masă musculară. A mânca mult și a face sală nu e destul. E nevoie de multe proteine, aproape 150 de grame de proteine pentru o persoana care cântărește 70 kg și face sală. Vă dați seama că e foarte greu să atingi acest nivel. Poate că mâncăm mult dar având în vedere calitatea slabă nutrițională a tuturor produselor (semipreparate, preparate, nepreparate) avem nevoie de suplimente. Nu numai sportivii.
Se știe că un antrenament eficient e însoțit de mese bogate în proteine și odihnă.
 Am ajuns la suplimente. Zeci de produse pe piață, proteine, aminoacizi, pastile de creștere și tot înainte. Ne legăm de produsele care nu sunt nocive implicit suplimentele proteice bazate pe izolat din zer. Văd că multă lume blamează produsele românești că nu sunt bune și că românii nu pun accent pe calitate, de asta și prețurile mici. Dacă ați fi văzut o cutie de izolat proteic din zer de la Redis, acel izolat proteic din zer a fost importat din Franța. Deci, nu e chiar un produs românesc.

Întotdeauna când cumpărați ceva nu cumpărați marca, cumpărați produsul. Când doriți suplimente uitați-vă la ingrediente. Observ că mulți iau calea suplimentelor proteice dar nu se uită la ingrediente. Multe din așa zise produse de top importate din afară conțin E-uri, aditivi, coloranți și toate prostiile posibile și imposibile. 
Citiți din mai multe surse informații despre creșterea masei musculare. Nu sunt în măsură să vă dau sfaturi despre cum ați putea crește dar vă pot spune că produsele proteice cu adaos de carbohidrați sunt în exces. Carbohidrații se găsesc foarte ușor și riscați să vă îngrășați crescând nivelul de carbohidrați.

M-am deplasat cam mult de la scopul articolului. Am fost rugat de cineva să-i dau informații despre Gfx 8. Dacă e bine sau nu să ia pentru creșterea masei musculare. Cum eu nu știu prea multe vă rog pe dumneavoastră să-l ajutați.

Gfx 8 este un amestec perfect de proteine, care măresc muşchii, carbohidraţi energizanţi şi grăsimi sănătoase. Se iau 2 porții pe zi, fiecare porție conținând 45 grame de proteine la 85 grame de produs dizolvat în 300 ml apă, lapte, suc.

Gfx8 prețuri
Un borcan de 1500 grame costă 87 lei, 2100 grame costă 116 lei, 3000 grame costă 163 lei iar borcanul de 5000 grame costă 255 lei.

Aștept să aud păreri din partea dumneavoastră. Ați avut rezultatele dorite. Ați crescut în masă musculară?




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google