Lapte si zahar pentru frumusete





Laptele netezeste pielea
Are proteine, calciu, grasimi, vitaminele A, B12, D si zinc - toate acestea calmeaza si hranesc pielea, o hidrateaza, ii atenueaza roseata in caz de iritatii. Dar el contine si acid lactic, care ajuta la exfolierea pielii.
Amesteca lapte si miere astfel incat sa obtii o crema moale. Intinde-o pe fata si lasa sa actioneze 15 minute, dupa care indeparteaz-o cu lapte cald si clateste la final cu apa rece.
O alta masca hranitoare este din lapte, banana si o lingurita cu ulei. Foloseste doar jumatate dintr-o banana, paseaz-o si adauga uleiul si lapte cat cuprinde. Intinde amestecul pe fata si lasa-l sa actioneze 20 de minute. Indeparteaza masca cu apa calduta.
Zaharul exfoliaza profesionist. 
Este un produs natural si ieftin, ce contine zaharuri care actioneaza rapid prin umplerea ridurilor, in acest fel dimensiunile lor fiind reduse. In plus, actioneaza si ca un exfoliant delicat ce elibereaza porii.
Amesteca o lingurita cu zahar in putin lapte demachiant si curata tenul cu acest amestec, apoi clateste si aplica pe fata o solutie dintr-o lingura cu zahar si putina apa, cat sa se dizolve cristalele. lasa sa actioneze 15 minute si spala tenul cu apa rece.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google