Prajitura in trei culori





Reteta prajitura in trei culori
Pentru blat: 200 g biscuiti digestivi, 100 grame unt, 100 ciocolata menaj;
Pentru crema de ciocolata amaruie: 240 ml Hulala, 300 grame ciocolata amaruie, 40 g unt;
Pentru crema de ciocolata alba: 160 ml Hulala, 200 grame ciocolata alba, 30 grame unt.

Intr-un castron, amesteca biscuitii zdrobiti cu sucitorul. Adauga untul topit si ciocolata menaj taiata in cubulete. Compozitia astfel obtinuta, asaz-o pe fundul si peretii unei forme. Lasa la rece 30 de minute.
Separat, topeste ciocolata amaruie (rupta in bucati) la bain-marie impreuna cu Hulala si untul. Lasa la rece o ora, mixeaza pana obtii o crema spumoasa. Daca este prea groasa, adauga in crema putina Hulala batuta energic. Intinde crema pe blatul de biscuiti.
La fel procedeaza cu ciocolata alba. Pune crema de ciocolata alba peste cea amaruie si lasa la rece alte doua ore. Inainte de servire, orneaza cu 150 ml Hulala batuta energic.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google