Piept de pui in sos





Reteta piept de pui in sos
4 portii
Preparare: 30 minute
Coacere: 60 minute
Ingrediente:
- 600 grame piept de pui, sare, piper negru macinat, cimbru verde si uscat, 4 zucchini, 2 cepe rosii, 4 catei usturoi, 300 ml suc rosii, o legura marar, ulei de floarea-soarelui, 50 grame unt

Preparare
1. Se feliaza pieputl de pui, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si boia dulce.
2. Separat, se spala dovleceii, se sterg si se taie bucati.
3. Se curata ceapa, usturoiul si se calesc in uleiul de floarea-soarelui. Dupa ce s-au inmuiat, se pun dovleceii si se calesc in sucul propriu. Se adauga sare, piper si sucul de rosii.
4. Se incinge gratarul, se unge cu ceapa rosie si se pun feliile de piept de pui. Se servesc cu tocana de dovlecei si se orneaza cu marar proaspat.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google