Oferta Ikea 2011-2012





Totul pentru o casa plina de Sarbatori Fericite.
Iarna asta, clopotelul vesteste transformarea bucatariilor. Lasa-te cuprins de veselie si decoreaza de sarbatoare cu surprizele pe care IKEA ti l-ea pregatit de Craciun.
Agata cateva globuri colorate pe crengutele bradului, aprinde lumanari parfumate si luminite in forma de stea pentru o atmosfera plina de magie si asaza ici-colo, cate un ghiveci cu flori rosii. Pentru mai multa inspiratie, in alegerea si pregatirea bunatatilor de Sarbatori, IKEA iti vine in ajutor cu o colectie intreaga de accesorii pentru masa si gatit in culori stralucitoare ce se vor asorta perfect cu mobila ta de bucatarie.
Pentru ca acum e momentul potrivit sa iti pui pe masa calitatile de designer. Designer de interioare. Pentru o casa impodobita cu spor si inspiratie de Sarbatori, vino la magazinul IKEA cu si mai multe accesorii si idei. Pana pe 31 decembrie, transportul si asambalarea sunt gratuite pentru orice bucatarie in valoare de minimum 1000 lei.
Bucatarie Faktum/Abstract 4247 lei
Include: 5 corpuri de baza, 3 corpuri suspendate, usile, fronturile de sertar si panourile laterale Abstrakt din pal melaminat si blat de lucru melaminat Pragel cu aspect de piatra naturala, alb.
Tobias scaun 300 lei
Sami masa 379 lei
Loviken baterie bucatarie 279 lei.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google