Hofisil preț și păreri despre un produs de slăbit de la Hofigal





Hofisil de la Hofigal conține 200 mg pulbere de aloe, 10 mg spirulină si ulei volatil de cimbru. Aceste elemente impreună cu o dietă normală te vor ajuta să slăbesști sănătos prin eliminarea toxinelor.
Pentru cei sub 70 kg trebuie luate 2 pastile de 2 ori pe zi, iar pentru cei sub 70, 2 pastile, una dimineața și una seara.
Ați incercat Hofisil, ce păareri aveți?




3 comentarii:

Anonim spunea...

Inceput de cateva zile, taie oarecum pofta de mancare,la capitolul energie mi se pare ca e la fel ca inainte, pana acum am slabit vreo 2 kg si jumatate (in ultima saptamana) insa merg la sala aproape zilnic si regimul de slabire pe care il tin este destul de chinuitor(supe, compot neindulcit, fructe,legume)ceaiuri neindulcite.Eu sunt vegetariana. Nu am mai vazut dulciuri, cola, sucuri, fast food de ceva vreme. Sport: miscare usoara 1 h/zi (stepper, bicicleta,pilates).

Anonim spunea...

Eu am trecut la al doilea flacon de Hofisil.Nu pot spune ca a facut miracole cu kilogramele mele in plus dar am mai scapat de constipatie....desi beau si 4 litri de lichide pe zi:ceaiuri de soc,papadie si L-Carnitina de la Redis.Am lasat si dulciurile care erau ca un drog pt mine apoi am redus si din mancare.Fac zilnic 30 minute sport:o zi bicicleta si o zi stepper.Am slabit vreo 12kg din decembrie si pana acum.

Unknown spunea...

HOFISILUL E BUN SI PENTRU PERSOANELE DIACNOSTICATE CU TIROIDITA ACUTA ,POT SLABI CU ACESTE CAPULE ?

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google