Dieta cu cartofi





Dieta cu cartofi te scapa de kilogramele in plus. Doresti sa scapi de kilogramele in plus fara sa-ti pui in pericol sanatatea? Daca esti in cautarea unei diete, incearca regimul de slabit cu cartofi, o dieta usor de tinut, care nu te infometeaza.
Ai grija cum prepari cartofii:
100 garme de cartofi fierti sau copti contin numai 68 calorii, foarte multa apa si carbohidrati care ne ofera energia zilnica de care avem nevoie. In cadrul acestei diete este foarte important modul de prepararer a cartofilor. Cand cartofii sunt preparati in coaja, fierti sau copti, nu ingrasa, iar vitaminele si mineralele sunt perfect conservate. Amidonul se transforma in zaharuri lente, usor asimilabile de catre orgaism, cu conditia ca preparea lor sa nu dureze mai mult de 25 minute.
Meniul dietei cu cartofi pentru o saptamana
Luni: micul dejun: o ceasca de ceai de plante fara zahar, o felie de 25 grame de branza fara grasime si un cartof fiert), pranz: un bol cu supa de cartofi si o salata verde preparata cu o lingurita de ulei de masline, stropita cu suc proaspat de lamaie, cina: un ou fiert tare, doi cartofi fierti si o salata de castraveti cu rosii, ulei de masline si suc proaspat.
Marti: micul dejun: o ceasca de ceai de plante sau o cafea fara zahar, un bol de piure de cartofi preparat cu putin lapte degresat. pranz: doi cartofi fierti si 175 grame de peste la gratar. cina: un bol cu supa de cartofi.
Miercuri: micul dejun: o ceasca de ceai de plante sau o cafea fara zahar, doi cartofi fierti si un pahar de iaurt natural degresat. Pranz: doi cartofi fierti, un ou fiert tare si o salata verde preparata cu o lingurita de ulei de masline si cateva picaturi de suc proaspat de lamaie. Cina: doi cartofi fierti si un pahar de iaurt natural degresat.
Joi: micul dejun: o ceasca de ceai de plante sa o cafea ara zahar, doi cartofi fierti sau copti si un ou fiert tare. pranz: doi cartofi fierti, 125 de grame de carne de pui fiarta si o salata verde preparata cu o lingurita de ulei de masline si suc proaspat de lamaie. cina: o salata de cartofi fierti si un phar cu 125 grame de iaurt natural fara grasime.
Vineri: micul dejun: o ceasca de ceai de plante sau o cafea fara zahar, un cartof fiert sau copt si o banana. pranz: un bol cu mancare de cartofi si o salata de cruditati cu o lingurita de ulei de masline si suc proaspat de lamaie. cina: doi cartofi la cuptor cu ciuperci.
Samabata: micul dejun: o ceasca de ceai de plante sau o cafea fara zahar, doi cartofi fierti si un pahar cu iaurt natural fara grasime. Pranz: un bol cu salata de cartofi, 125 grame de carne de pui fiarta, un pahar cu iarut natural fara grasime si o salata verde preparata cu o lingurita de ulei de masline si suc proaspat de lamaie.
Cina: doi cartofi fierti si doua linguri de branza proaspata de vaci fara grasime.
Duminica: micul dejun: o ceasca de ceai de plante sau o cafea fara zahar, un cartof fiert sau copt si 25 grame de branza de vaci degresata. Pranz: doi cartofi fierti cu 125 grame de carne de peste la gratar si o salata verde preparata cu o lingurita de ulei de masline si suc proaspat de lamaie. Cina: doi cartofi copti si un bol cu salata de legume.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google