Apa calda Iasi 2011 luna septembrie e de abia inceputul





Apa calda la Iasi e un lux in astfel de momente. Luna septembrie continua cu dusuri rece pentru ieseni din cauza marilor datorii catre furnizorii de gaz si se risca chiar lipsa caldurii in perioada de iarna. Vinovatii ii putem gasi peste tot, primar, CET, populatie. Oameniii nu-si platesc intretinerea. De ce nu isi platesc intretinerea? Pentru ca nu sunt bani. De ce nu sunt bani? Intrebati Guvernul, presedintele si aduceti-va aminte de reducerea salariilor. Criza frate. Deci putem exclude oarecum un vinovat din ecuatia apei calde in Iasi insa mai avem multe necunoscute. Cea mai grea de aflat e cea a momentului cand va reveni apa calda. Primarul a promis ca vom avea apa calda la Iasi in august cand pentru 2 saptamani, tot pentru aceeasi problema, s-a intrerupt furnizarea apei calde. A reusit partial insa nu sunt bani.
Acum nu stiu pe cine sa mai gasesc vinovat, oamenii de la CET care aveau salarii de multe zeci de milioane? Sunt ei vinovati ca fac parte dintr-un sistem corupt?
Puneti-va cat mai repede centrale si nu ii mai ascultati pe politicieni care zic contrariul motivand taxele care vor apare din 2013 si poluarea produsa de aceste centrale.
Va urma. Eu ma duc sa fac dus cald acum.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google