Miss fata de la tara Poiana Marului, Brasov





Luni, 7 martie se va difuza a doua emisiune din Miss fata de la tara sezonul 2. Gina Pistol alege cea mai mandra fata din Poiana Marului, Brasov care sa o reprezinte si sa castige titlul de Miss fata de la tara. 
Gina Pistol a plecat cu incredere si curaj, dar s-a lovit de o vreme mai putin prietenoasa. Nea Nicu, ghidul ei a avut intentia sa o poarte pe la toate fetele frumoase pe care le stia el, insa de pe un deal pe altul a fost cam greu sa sara in cateva ore. Gina a avut noroc pana la urma. Vestea s-a dus repede din gura-n gura si la preselectie s-au strans suficiente fete, atat cat sa aiba de unde alege.
Intra pe www.primatv.ro si afla mai multe informatii despre episodul 2 din Miss fata de la tara




12 comentarii:

Anonim spunea...

cea mai urata emisiune a fost la Poiana Marului.... multe nu sau dat din ceea ce sa filmat de ce?

Anonim spunea...

Gina Pistol avea nevoie de o gura de apa sa il intrebe pe Nea Nicu pe cine sa aleaga sa vazut de la o posta ca a fost aranjat....
MARIA era singura fata care trebuia sa castige concursul oricum RUSINE!!!!!!!

Anonim spunea...

in a 2-a zi de ce la Alexandra Orzanica nu ia aratat parintii? nu erau acasa?

cea mai oribila emisiune a fost....

oribil si filmat...

la cat de frumoasa e Poiana ei si-au batut joc!!!

Anonim spunea...

a fost foarte frumos ,fetele erau dragute toate si a castigat cea care s-a descurcat cel mai bine...BRAVO GIORGI

Anonim spunea...

foarte frumoasa emisiunea dar nu a castigat pe drept...merita Maria sa castige...oricum bafta la bucuresti georgiana

Anonim spunea...

Asa cum spuneam si pe alt site. Rusinica! Georgiana ne face de rusine judetul. Are un comportament oribil, este rautaciuoasa, invidioasa...si nici prea frumoasa. Cum a ajuns ea la Bucuresti, pe pile? Oare unchiul ei sa-si fi bagat coada?! Pacat. Acolo era o fata care merita mult mai mult sa ajunga la Bucuresti. MAria Serbanuca este si frumoasa, cu bun simt, descurcareata, dezinvolta, harnica.

Anonim spunea...

Rusineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!111

Anonim spunea...

frumoasa emisiune

Anonim spunea...

votati pe dorina

Anonim spunea...

se putea sa castige maria...giorgiana este invidioasa si rautacioasa...se putea si mai bine...dar bafta giorgiana la bucuresti...

Anonim spunea...

alexandra orzanica trebuia sa castige.o alegere proasta pe pile.rusine gina!si unchiul georgianei ca a aranjat tot.noi am fot acolo si am vazut tot.credea ca ne prostete asa pe fata?

Anonim spunea...

Trebuia sa castige altcineva, a fost pe pile, Orzanica nu si-a aratat parintii, ce urata e poiana la TV si nu numai...ASTA E SITUATIA:vedeti aiurea si nu va semnati.ORZANICA E DE DEPARTE CEA MAI FRUMOASA dar din pacate nu cea mai saraca, adica ce se cere.Cat despre faptul ca nu au aparut parintii,ori esti chioara ori nu ii cunosti.A..Poiana arata naspa si live:plina de batausi prosti si fete...usoare!VULCANITA RULEZ!

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google